Tuesday, 15 September 2009

Salam Raya

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri untuk semua... Setelah sebulan bermarathon.... mudah-mudahan Allah menyucikan semua dosa kita yang nampak dan yang tidak nampak, yang berlaku dan akan berlaku...

Apakah Aidil Fitri kali ini akan menjadi lebih baik dari Aidil Fitri pada tahun sebelumnya? Mudah-mudahan raya kali ini kita merayakannya dengan Tasbih dan Tahmid.. mudah-mudahan pada raya kali ini kita tidak tenggelam dalam longgokan makanan dan minuman ... mudah-mudahan pada raya kali ini kita beraya dengan DIA sentiasa dekat di hati....

8 comments:

ME said...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

Hamidon said...

Selamat Hari Raya Kak Nas. InsyaAllah nanti ada rezeki kita berjumpa

-dal- said...

sebenar di atas tu adalah DAL. hehehhe. Lupa nak logout account midon tadi

zafwah said...

slmt hari raya kak nas and family..minta maaf klu ada salah silap kami zulfarah sekeluarga..

kak cahaya said...

Salamat ari raye dari kami jugak kak...ada wat ex nott gathering ke?

SevenDrops said...

Salam semua-semua sahabatku yang mulia,

Lepas cuti-cuti raya ni mesti ada upacara konvoi-monvoi ke rumah ex-NMC... Dal jaga-jaga.... arah ke Bangi tu bagai melambai-lambai...

Farah and cahaya,
Balik..jangan tak balik... lepas tu kita ber'dewan ke sini pulak... kih..kih.. rupa-rupanya acara raya dewan-mendewan ni diteruskan...

ME,
Bila kita boleh jumpa... dah 20 tahun lebih tak pernah tengok rupa... mudah-mudahan kita boleh bertemu di aidil Fitri...

teratakmuslaily said...

selamat hari raya kaknas and family.. budi kaknas se'family' masih segar di hati hati kami di air hitam nie...

SevenDrops said...

Salam Laily,

Selamat Hari raya..maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga.. kami tunggu k long habis exam, lepas tu.. tunggu .. tunggu... kami akan menyerang ke sana!