Friday, 2 May 2008

From Nottingham to Lancaster: Memburu Salju yang hilang...































3 comments:

Hafilah said...

Amboi maksu... besnya tengok gambaq2 ni... tak jemu aih! rindu sama kot. address blog ni dpt dari k cik :)

-filah-
hafilahms@yahoo.com

Family Seven said...

He..he... kami pun rindu jugak... hajat hati nak balik dah terketaq-ketaq, apakan daya hajat tak kesampaian lagi....

Hafilah said...

takpa la.. enjoy habis2an selagi diberi masa duduk kat sana. lain kali ntah bila plak nak ada peluang camtu. la ni adik tengah syok ni, sbb pi scan baby tengok dia dok loncat2 dah. 'perak' la sikit, maklum la baru 1st time haha

kalo nak tengok kami kat msia ni, bukak la www.friendster.com/hafilahms. gambaq tak banyak, tp bole la...